Matthijs Burger

Mijn naam is Matthijs Burger, ik ben 19 jaar oud en kom uit Volendam. In mijn dagelijks leven ben ik student van het CIOS Nova College. Verder train ik al een aantal jaar en is sport en fitness mijn grote hobby.
Vanuit mijn Stage ben ik nu ook begonnen als Personal Trainer bij Apex Online Coaching en Sport- en Gezondheidscentrum Plato.
Hierdoor zult u mij zeker tegen komen bij Plato.

 

Yoga

Er zijn verschillende Yoga-lessen bij Gezondheidscentrum Plato. Zie de groepslessen voor het schema.

Poweryoga

Poweryoga is er iedere donderdag van 18.15 tot 19.15. Voor verdere informatie kunt u bellen naar 0299-650740.

Fitness

De fitnesszaal is ingericht met de allernieuwste apparatuur van het merk Technogym.

Onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs kun je hier je conditie, kracht en flexibiliteit op de uitgebreide lijn cardio- en krachttraing apparatuur verbeteren. De cardioapparaten hebben ieder hun eigen televisie ingebouwd waardoor je je eigen programma kunt volgen. Ook staan er twee virtual bikes, waarop je onder andere live de tour de France of Amstel Goldrace kunt fietsen.

Revalidatie

In de revalidatiezaal worden specifieke programma's voor onder andere de lage rug, , schouders, heupen, knieen, enkels en nek onder leiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut of medisch fitness trainer aangeboden. In deze zaal  vind je hiervoor onder andere  een specifiek stretch station waarin je 96 verschillende stretch-oefeningen kunt doen. Plato is het eerste en enige sport- en gezondheidscentrum in Nederland met dit apparaat. Ook is er een nekrevalidatie hoek voor functionele reeducatietraining van de nek. Dit station is eveneens uniek in Nederland en geschikt voor patienten met nekklachten in het algemeen en met whiplashklachten in het bijzonder.

Daarnaast herbergt de revalidatiezaal de Kinesiswand waar je meer dan duizend verschillende oefeningen aan kunt doen. Tot slot zijn er speciale apparaten voor flexibiliteitstraining ter ondersteuning van sporters en verbetering van lage rug- en heupklachten.

Groepslessen

Onder leiding van een instructeur zijn deze lessen gericht op een optimale vetverbranding en verbetering van de conditie. Je kunt het lesprogramma onder het kopje fitness en dan rooster eens nakijken.

Wim Kes

Graag geven wij u een rondleiding in de praktijken van Chiropractie Kes. De intiatiefnemer van Chiropractie Kes is Wim Kes. Hij heeft al ruim 21 jaar een succesvolle praktijk Chiropractie in Volendam en ruim 18 jaar in Heerhugowaard. Sinds 2011 is er ook een praktijk voor Chiropractie Kes in Bovenkarspel gevestigd. 

Wim Kes houdt zich al zijn hele werkzame leven bezig met het optimaal laten functioneren van het menselijke lichaam. Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest als leraar lichamelijke opvoeding en later als fysiotherapeut besloot Wim in 1997 een 5-jarige Universitaire studie tot chiropractor te gaan volgen in Engeland. Hierbij werd hij uitgeroepen tot beste chiropractor van het jaar 2001.

Beste chiropractor van Nederland 2013

In 2013 werd chiropractor Dr. Wim Kes gekozen tot beste chiropractor van het jaar 2013 in Nederland. Dr. Wim Kes ervoer het als een grote eer om deze prijs in ontvangst te nemen uit handen van voorzitter Meester J. van Broekhuijze van de Nederlandse Chiropractische Federatie. Hij was na zijn studie chiropractie al eens verkozen tot beste chiropractor van het jaar 2001.  (foto Wim met meester J. van Broekhuijze)

Op 21 oktober 2020 hebben onze klinieken Plato & Kes Health Clinics in Nederland en Dubai de GHP 2020 global excellence award gewonnen in de categorie Healthcare and Pharmaceutical Awards voor Best Global Health Clinic worldwide, excellence in patient care. (Foto’s Global health excellence award certificaat en award)

Onze oprichter, chiropractor Dr. Wim Kes ontving de prijs eind oktober 2020. Bekroond worden als beste kliniek wereldwijd is iets waar we enorm trots op zijn maar wat ons nog gelukkiger maakt is dat we consequent 5 sterren beoordelingen krijgen van onze patiënten (gemeten door Doctify). We zijn nederig en zeer vereerd dat we onze patiënten de beste zorg ter wereld kunnen geven en het is onze passie om dit te blijven doen.

Opleidingen van Wim Kes

  • Doctor of Chiropractic
  • Master of Science in Chiropractic
  • Bachelor of Science (Honours) in Human Sciences (Chiropractic)
  • Bachelor of Science Fysiotherapie
  • Bachelor of Science Lichamelijke Opvoeding
  • Certified Personal Trainer

Te Huur

Sport- en Gezondheidscentrum Plato heeft vanaf heden de beschikking over 140-150 m2 bestemd voor wellness activiteiten zoals  diverse soorten massages, pedicure, manicure, nagelstyliste, schoonheidsspecialiste, e.d. Voor de exploitatie van Plato wellness zijn wij op zoek naar een partner. Er kan gebruikt gemaakt worden van de centrale wachtruimte en/of receptie en kleedkamers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. W. Kes (0299-650740) of info@gezondheidcentrumplato.nl

Te Huur

Gezondheidscentrum Plato heeft ruimtes beschikbaar die gehuurd kunnen worden door bij voorkeur professionals uit de gezondheids- en/of beauty branche. Er kan eventueel gebruik gemaakt worden van de centrale wachtruimte en/of receptie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. W. Kes (0299-650740) of info@gezondheidcentrumplato.nl

Vacatures

Fysiotherapeut
Chiropractor
Fitnesstrainer

Voor meer informatie, kun je contact opnemen met 0299-650740 of je CV mailen naar info@gezondheidscentrumplato.nl t.a.v. W. Kes  

Je goed voelen in een gezond lichaam
Lid worden