1. Match-U Back lendenkussen
Een ideale ondersteuning voor de lage rug tijdens
het zitten in de (vracht)auto, thuis en op kantoor Gaat het "onderuit zakken" tegen. Inclusief elastische fixatieband aan achterzijde. Afmeting: (breedte x hoogte x diepte)
35cm x 32cm x 7cm

2. Match-U Back-Sand lendensteun
Lendesteun met contragewicht. Ideaal voor in de (vracht)auto. Gaat "onderuit zakken" tegen. Afmeting: (breedte x hoogte x diepte)
29cm x 23cm x 6cm

3. Match-U anatomisch wigkussen
Dit wigkussen stimuleert het aktief zitten.
Met name geschikt voor achter het bureau. Anatomisch voorgevormd. Afmeting: (breedte x diepte x hoogte achter) 41cm x 39cm x 9cm 

4. Spina-Bac Kussen
De SPINA - BAC bestaat uit een in model geperst binnenwerk van kunststof met vijf verende, roestvrij stalen, banden. Aan de zijkanten bevinden zich draaiknopppen (niet zichtbaar) om het kussen in die vorm af te stellen, die de rug precies op de juiste plaats de nodige steun geeft. Het kussen is bekleed met comfortabel schuim- Elastic en is overtrokken met gevoerd nylon velours. De hoes (verkrijgbaar in zwart, bruin, blauw en bordeaux rood) is voorzien van ritsen, zodat men al zittend de regelknoppen kan bedienen. De overtrek kan gemakkelijk gereinigd worden. Het kussen is uiterst plat, meet slechts 30 x 40 cm en weegt één kilo.

Prijs €24,95

Prijs €24,95

Prijs €24,95

Prijs €89,95

 

Je goed voelen in een gezond lichaam
Lid worden