Samenwerking met AVE Orthopedische klinieken

Sinds 16 januari 2012 is er een samenwerking tussen AVE Orthopedische klinieken met Sport- en Gezondheidscentrum Plato/Chiropractie Kes en Fysiotherapie Plato. Iedere maandagmiddag worden patiënten in de gelegenheid gesteld om orthopedisch chirurg: drs. I. van der Haven, op verwijzing van de huisarts te spreken voor vragen en/of klachten van orthopedische aard.

Patiënten zijn hierdoor verzekerd van snelle en hoogkwalitatieve zorg en aandacht op het gebied van algemene orthopedie met de knie als specialisatie.

AVE Orthopedische Klinieken levert in samenwerking met Fysiotherapie Plato binnen de muren van Sport- en Gezondheidscentrum Plato een zorgcombinatie waarbij patiënten vanuit beide disciplines zowel kunt worden gezien als extern chirurgisch worden behandeld met een daaraan gekoppeld fysiotherapeutisch pre- en post-operatief behandelingstraject. De directe contacten tussen de orthopedisch chirurg en fysiotherapeut liggen ten grondslag aan een succesvolle-, multidisciplinaire behandeling van de patiënt. Zie voor meer informatie: www.ave-orthopedischeklinieken.nl en ivdhaven-orthopedie.com Voor een afspraak of meer informatie kunt u ook bellen met tel nr.: 035-622 32 60.

AVE Orthopedische Klinieken maken als Zelfstandig BehandelCentrum (ZBC) deel uit van Stichting AVE Medical en zijn gespecialiseerd in de algemene orthopedische zorg. U kunt bij ons terecht met een groot aantal orthopedische problemen. Naast algemene orthopedische zorg zijn knieproblemen, artrose bij jonge en oude patiënten, kraakbeenletsels en sportblessures speciale aandachtsgebieden.

Bij AVE Orthopedische Klinieken werken orthopedisch chirurgen die veel ervaring hebben en naar de laatste stand der techniek hun behandeling en kennis toepassen. Daarom zijn AVE Orthopedische Klinieken ook bij uitstek geschikt voor een 2nd opinion. U kunt bij AVE Orthopedische Klinieken snel terecht. u wordt vakkundig en persoonlijk geholpen. Het volledige traject van diagnose, behandeling en revalidatie wordt zoveel mogelijk volgens het ‘One stop Shop Principe’ doorlopen. Zo bent u steeds in goede handen!

De volgende klachten kunnen door een orthopedisch chirurg worden behandeld:

Algemene Orthopedie

De orthopedisch chirurg houdt zich bezig met verschillende afwijkingen van het steun en bewegingsapparaat. Lichamelijk en veelal röntgenonderzoek zal plaatsvinden om de oorzaak van uw klacht(en) te vinden. Problemen kunnen conservatief of operatief worden behandeld. Er kunnen problemen behandeld worden van:

 • Schouder
  • Slijmbeurs
  • Peesbeschadigingen
 • Elleboog
 • Pols / Hand
  • Peesontsteking
  • Carpaal Tunnel Syndroom
 • Knie
 • Heup
 • Voet / Enkel
  • Standsafwijkingen van de tenen (hallux valgus, hamerteen)
 • Wervelkolom

Sportletsel

Bij AVE Orthopedische klinieken is speciale ervaring opgebouwd in de behandeling van sportblessures. Onder andere bij voetbal, hockey, hardlopen en skiën. Ook hier zijn diverse behandelingen mogelijk en altijd op korte termijn.

2nd Opinion

Onze orthopedisch chirurgen zijn academisch geschoold, zeer ervaren en op de hoogte van de laatste stand der techniek.

Tevens bezitten zij een grondige kennis van zowel de algemene orthopedie als de meer gespecialiseerde orthopedie bij knieën. De focus wordt gelegd bij de sportblessures en slijtageproblematiek.

U kunt hier laagdrempelig terecht voor een 2nd opinion over uw orthopedisch probleem en u kunt snel worden geholpen.

Je goed voelen in een gezond lichaam
Lid worden