Bij Plato draait alles om kwaliteit en persoonlijke benadering. Dit vindt u ook terug in het ongeëvenaarde aanbod hypermoderne fitnessapparaten. Met deze apparatuur en een duidelijke uitleg wordt de basis gelegd voor een optimaal trainingsresultaat. Plato is er trots op deze revolutionaire apparaten als eerste in de streek in huis te hebben. Bij Plato is het mogelijk om vrij te trainen, zonder afspraak. U kunt dan gewoon wanneer u wilt binnen lopen om te trainen. Daarnaast is er op bepaalde tijden (gratis) begeleiding aanwezig om u te ondersteunen met uw specfieke wensen en behoeften. Ook kunt u een personal trainer inhuren, voor meer informatie klik hier. Bij Plato krijgen studenten en mensen ouder dan 60 jaar 25% korting op een abonnement. Patiënten die onder behandeling zijn van de chiropractor of fysiotherapeut van Gezondheidscentrum Plato en een indicatie revalidatie/oefentherapie hebben, krijgen dit via de ziektekostenverzekering vergoed. 

 

 

Bij Sport- en Gezondheidscentrum Plato vindt u een gevarieerd aanbod van fitness mogelijkheden.

Personal Training Plato
Bij Plato werken een aantal zeer enthousiaste personal trainers die patienten en clienten tot het uiterste kunnen pushen om 110% uit de training te halen. 

 

De Kinesis wand voor revalidatie, functionele training en speciefieke sporttraining


 

Met twee grote fitnesszalen en een zaal voor groepslessen biedt Plato diverse (cardio) fitness mogelijkheden.  

 

Voor cardiofitness zijn er diverse cardio-apparaten aanwezig zoals loopbanden, fietsen, steppers, waves, crosstrainers en roeimachine.

 

Bij Plato vindt je een groot aantal gebruiksvriendelijke fitnessapparaten.  

 

Zowel de cardio-apparatuur als de fitness apparatuur zijn van het topmerk Technogym.

 

 

 

 

 

 

 

Je goed voelen in een gezond lichaam
Lid worden