Biofreeze is dé effectieve koelende pijnverlichter en bevat het natuurlijke menthol; een veelzijdige en unieke formule voor uitwendige toepassing die gebruikt wordt voor o.a. pijnlijke spieren en gewrichten, blessures en bij revalidatie/training. Ook mensen met artritis (gewrichtsslijtage) kunnen voor pijnbestrijding baat hebben bij Biofreeze.
Biofreeze bevat geen was, oliën, aloë of aardolie. Het resultaat is een pijnverlichter die snel én langdurig werkt.

Biofreeze kan effectief helpen de pijn te verlichten bij:
- Pijnlijke en/of stijve spieren & verstuikingen
- Pijnlijke gewrichen zoals, enkel, knie, heup en elleboog
- Rug, schouder & nekpijn.
- Sportblessures
- Rugklachten
- Overbelaste Spieren
- Artritis

Verlichting
Biofreeze verlicht de pijn door gebruik te maken van koude therapie. Het onttrekt warmte aan de huid door verdamping van alcohol waardoor een ‘koude sensatie’ optreedt. Koude als een stimulus heeft twee bekende fysiologische reacties:
1. Het beïnvloed de microcirculatie en doorbloeding;
2. Het werkt als een stimulus op zenuwuiteinden in de epidermis (opperhuid) en beïnvloed het waargenomen pijnniveau.
Dit zorgt ervoor dat de pijn verlicht wordt en de spieren zich kunnen ontspannen. Biofreeze bevordert het natuurlijke genezingsproces.

Biofreeze kan 3-4x per dag op de pijnlijke plek aangebracht worden. Biofreeze verlicht de pijn binnen enkele minuten; na 2-3 behandelingen wordt er een maximaal effect bereikt. Indien tape, wikkels of steunmiddelen gebruikt worden, dienen deze luchtdoorlatend te zijn. Gebruik nooit afsluitende materialen bij het behandelen van pijnlijke plekken.

Biofreeze is verkrijgbaar als ROLLER en GEL.

Wist u dat?
U Biofreeze kunt gebruiken om hoofdpijnen ten gevolge van stress en spanning te verzachten? Masseer Biofreeze licht in op het voorhoofd, de slapen en de achterkant van de nek. Binnen enkele minuten voelt u de verzachtende werking.

Biofreeze zeer effectief kan zijn bij slaapproblemen die het gevolg zijn van zeurende pijn & ongemak? Als u Biofreeze voor het slapen aanbrengt, kan u genieten van een goede en ongestoorde nachtrust.
 

Tube, 4 oz, Prijs  € 12,95

Roller, 3 oz, Prijs  € 12,95

 

Je goed voelen in een gezond lichaam
Lid worden