Graag geven wij u een rondleiding in de praktijken van Chiropractie Kes. De intiatiefnemer van Chiropractie Kes is Wim Kes. Hij heeft al ruim 13 jaar een succesvolle praktijk Chiropractie in Volendam en ruim 10 jaar in Heerhugowaard. Sinds 2011 is er ook een praktijk voor Chiropractie Kes in Bovenkarspel bijgekomen. 

De pagina's onder het kopje Chiropractie voorzien in relevante informatie over specifieke gezondheidsklachten, de chiropractische behandeling en praktische informatie over de chiropractoren en de praktijken.

Onze ambitie is om topprestaties te leveren op het gebied van de gezondheidszorg. Dit door aan iedere patiënt zorg van hoge kwaliteit te geven teneinde zijn of haar specifieke gezondheidsklachten te genezen en daarbij de algehele gezondheid te verbeteren. Effectief gebeurt dit door medisch onderzoek, chiropractische correcties en uitleg te geven over de oorzaak van de klachten met daarbij praktische adviezen waarmee u thuis aan de slag kunt!  Chiropractie Kes bestaat uit een vriendelijk en klantgericht team dat chiropractische diensten biedt. Wij benadrukken een gezellige sfeer, in een rustgevende omgeving, waarbinnen de professionaliteit van het team wordt gewaarborgd. Wij verkondigen zowel de preventieve als de curatieve (genezende) werking van chiropractie voor de rug, nek en andere gewrichten alsook de hele gezondheid.

Heeft u na het lezen van de informatie op de website nog vragen of opmerkingen, dan vernemen wij die graag!

Voor Chiropractie Kes in Volendam, klik hier 

Voor Chiropractie Kes in Heerhugowaard, klik hier

Voor Chiropractie Kes in Bovenkarspel, klik hier

Wist u dat?

  • chiropractie wereldwijd de op drie na grootste medische beroepsgroep is, na de reguliere geneeskunde en de tandartsen
  • chiropractie als geneeswijze in 1895 is ontstaan
  • de opleiding tot chiropractor een 5 jarige universitaire studie is met aansluitend 1 jaar stage
  • er in Nederland slechts 250 geregistreerde chiropractoren werkzaam zijn (ter vergelijking er zijn ruim 18.000 fysiotherapeuten en ruim 10.000 huisartsen)
  • veel zorgverzekeraars alleen behandelingen vergoeden indien de chiropractor geregistreerd is bij de SNRC en/of lid is van de DCF en/of ICA

3-D interactieve wervelkolom
klik op het plaatje voor toegang

Je goed voelen in een gezond lichaam
Lid worden