Voor sommige mensen klinkt het misschien nog als iets dat alleen is weggelegd voor filmsterren. En personal coach is echter dichterbij dan u denkt. De Personal Trainers kunnen u begeleiden, stimuleren en corrigeren bij uw trainingen. Met persoonlijke begeleiding weet u zeker dat de oefeningen op een veilige en effectieve wijze worden uitgevoerd. Uw personal trainer zorgt ervoor dat u op uw eigen niveau traint en kan u stimuleren, coachen en motiveren om door te gaan tot het uiterste. De trainingen zijn niet alleen effectief maar ook zeer leerzaam en uitdagend.

Personal training bij Plato is altijd een 1 op 1 training. Het is dé manier om fit te worden en te blijven. Naast het aanbieden van de juiste oefenstof zijn motivatie en inspiratie belangrijke aspecten binnen de training. De Personal Trainers van Plato zorgen er altijd voor dat u het maximale uit elke training haalt!

Zij staan in direct contact met chiropractoren, fysiotherapeuten, diëtisten en andere specialisten. Hierdoor kunnen zij u de beste begeleiding om zo uw uiteindelijke doel te behalen.

Mail voor meer informatie of bel:

  • 06 83232341 (Jeroen)

Jeroen Schilder

  • Cios gecertificeerd Personal trainer
  • AALO gecertificeerd Kettlebell trainer
  • Gecertificeerd sportmasseur
  • Gecertificeerd spinning trainer
  • Gecertificeerd gymnastiek trainer A
  • Loop en conditie trainer
  • Mylogenics practioner

De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Prestatieverbetering en Behandeling en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Momenteel ook werkzaam bij Radmilo Soda, ook wel bekend van het tv programma Obese.

Jeroen richt zich met name op crossfit en heeft hiermee ook geparticipeerd aan het NK. Hij focust zich dan ook op kracht en uithoudingsvermogen.

Rick Buijs

Mijn naam is Rick Buijs, ik ben 34 jaar. Ik ben een zelfstandige afgestudeerde Personal Trainer en versterk sinds kort met veel plezier het Apex Online Coaching team!
Ik vind het heerlijk om te sporten en breng dat graag over aan iedereen die ik training geef!

Ik verzorg ook binnen Sport- & Gezondheidscentrum Plato een aantal lessen. Met deze lessen focussen we op kracht en conditie en zullen we gedurende een uur het hele lichaam aanpakken. Sporten is gezond en ik vind het belangrijk dat iedereen met plezier deelneemt aan mijn lessen. Tijden de les zorg ik dan ook voor een goeie sfeer, zodat iedereen met een goed gevoel de sportschool verlaat én weer wekelijks terugkeert naar de lessen.

 

 

Matthijs Burger

Mijn naam is Matthijs Burger, ik ben 19 jaar oud en kom uit Volendam. In mijn dagelijks leven ben ik student van het CIOS Nova College. Verder train ik al een aantal jaar en is sport en fitness mijn grote hobby.
Vanuit mijn Stage ben ik nu ook begonnen als Personal Trainer bij Apex Online Coaching en Sport- en Gezondheidscentrum Plato.
Hierdoor zult u mij zeker tegen komen bij Plato.

 


Heb je vragen over de groepslessen of over Personal Training bij Apex Online Coaching? Aarzel dan niet om ze te stellen en tot ziens bij Sport- & Gezondheidscentrum Plato!

 

Samen vormen wij een compleet team waarmee wij samen met u diverse doelen kunnen behalen. Met onze verschillende specialiteiten zijn wij in staat u te helpen om zwaarder te worden, af te vallen, sterker te worden of sneller te worden. Daarnaast kunnen wij met onze medische achtergrond ook veel betekenen voor specifieke klachten en sport gerelateerde problematiek. 

Je goed voelen in een gezond lichaam
Lid worden