Crossfit: Een uur lang, een mix van cardio,gewichtheffen, gymnastiek en bodybuilding, gebaseerd op het Crossfit-principe

Strong & Fit: Het is een les waarbij er veel gebruik gemaakt wordt van je eigen lichaamsgewicht met daarbij diverse materialen. Denk aan kettlebells, sandbags, medicine ballen, touwen en barbells. Waarbij functionele bewegingen en techniek centraal staan. De trainer motiveert en corrigeert je om alles uit jezelf te halen.

Hatha Yoga: Deze les is een combinatie van Hatha/ Hathaflow Yoga. Er wordt tijdens de les gewerkt aan flexibiliteit, kracht en correcte houding. Ook is er aandacht voor, hoe deze correcte houding te integreren is in het dagelijks leven. De lessen zijn heel toegankelijk en voor iedereen geschikt. Wanneer iemand een houding niet kan uitvoeren (door bijv. een beperking), wordt er gekeken naar een passende optie zodat er toch deelgenomen kan worden aan de oefening.

Power Yoga: Power Yoga is, zoals de naam al doet vermoeden, een krachtige vorm van Yoga, bedoelt als work-out. Het doel van deze Yoga is om kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en interne warmte te creëren. De geestelijke en spirituele kant van Yoga is bij deze vorm minder van belang.

Fem & Men power: Deze les is gericht op alle spiergroepen. Iedereen is welkom op ieder niveau en wordt aangepast naar de persoon zodat iedereen mee kan doen en werken aan zijn/ haar eigen doel. De les is elke week anders.

Total body Blast: Deze groepsles is geschikt voor jong & oud, beginner of gevorderd, waar met iedereen rekening gehouden wordt. We werken ons gezamenlijk in het zweet doordat we het hele lichaam aanpakken. Je gaat dus met een voldaan gevoel naar huis.

Personal Training: De naam zegt het al; je krijgt 1 op 1 les maar als je met meerdere wilt, kan dat natuurlijk ook. Er wordt gekeken naar je doelen en daar wordt je schema op aangepast. Wegen, voeding en training. Naar alles wordt gekeken om het beste resultaat te behalen.

Schema op maat: Ben je nieuw of train je al een tijdje bij ons en je wilt een schema die gericht is op jouw doel dan plannen we een afspraak voor je in waar je gratis gebruik van kunt maken. Vooraf beantwoordt je via de app een paar vragen zodat de trainer van te voren een schema voor je kan maken en gaat dan een uur lang het schema met je doornemen zodat je daarna met dit schema kunt trainen.

> Rooster groepslessen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je goed voelen in een gezond lichaam
Lid worden