Bij Plato kunt u ook terecht voor het revolutionaire fitnessapparaat: Power Plate NextGeneration. Power-Plate heeft een revolutie teweeggebracht in de wellness, beauty & anti-aging branches. Het geheim: iedereen kan snelle en goede resultaten bereiken, en dat met één druk op de knop.

Wetenschappelijk bewezen
Een team van experts op het gebied van sport- wetenschap en techniek hebben alle kennis die gedurende langdurige raktijkervaring en uitgebreid wetenschappelijk onderzoek is opge- daan, verzameld om de Power-Plate next generation te ontwikkelen. Het frame en het trilplatform bestaan uit hoog waardig FRP (Fiber Re-enforced Plastic), een materiaal dat ook onder de meest extreme omstandigheden wordt gebruikt in bijvoorbeeld autoracen, voor een uiterst stabiele en duur zame constructie. Meerdere wetenschappelijke studies hebben de effecten van de Power-Plate bewezen.

Het display
Het grote display, en het extra paneel aan de onderkant van de console bieden ultiem gebruiksgemak en comfort. Mede door de eenvoudige bediening en de vernieuwde menustructuur kunnen ook onervaren mensen direct met de training beginnen. Tijdsduur, intensiteit en amplitude zijn individueel in te stellen en te bepalen. Of men nu staand, zittend of liggend op de Power Plate next generation traint, door de dubbele bedieningsmogelijkheden heeft men altijd alles onder controle.

Geavanceerde technologie
De ultramoderne technologie die gebruik maakt van de meest innovatieve, up-to-date systemen en andere geraffineerde technische details genereren de vibraties die de Power Plate next generation zo effectief, aangenaam en buitengewoon speciaal maken.

Je goed voelen in een gezond lichaam
Lid worden