Sinds november 2012 is er een samenwerking aangegaan tussen Health and Sports Solutions en Gezondheidscentrum Plato/Chiropractie Kes en Fysiotherapie Plato. Medical Trainer, Personal Trainer en Bewegingswetenschapper Fred Bond is vanaf heden elke dinsdag, vrijdag en zaterdag aanwezig om u te begeleiden bij uw sportblessure of uw sportdoel.

Wat kan Health and Sports Solutions voor u betekenen?
Voor Health and Sports Solutions zijn er 3 soorten cliënten mogelijk. Dit zijn de patiënt met een blessure, sportrecreant met een sportdoel en/of blessure of de topsporter met een sportdoel en/of blessure.

Health and Sports Solutions heeft direct contact met de chiropractoren, fysiotherapeuten, orthopedisch chirurg en andere specialisten binnen Plato. Hierdoor kunnen zij in samenwerking met elkaar u de beste begeleiding geven om zo uw uiteindelijke doel te behalen.

De begeleidingsmethode van Health and Sports Solutions bestaat uit bewegingsanalyses en het daaruit volgende begeleidingstraject. Tijdens het eerste bezoek wordt er een gesprek met aangegaan. In dit gesprek wordt de klacht en/of wens besproken. Vervolgens wordt er een bewegingsanalyse afgenomen. Dit houdt in dat er aandachtig naar de houding van het lichaam wordt gekeken om zo eventueel aanwezige abnormaalheden te constateren. De analyse van deze verschillende houdingen worden met de kamera vastgelegd. Aan de hand van het eerste gesprek en de resultaten van de bewegingsanalyse gaat Fred aan de slag om een bewegingsplan samen te stellen. Dit plan zal worden besproken met de chiropractoren, fysiotherapeuten en andere specialisten binnen Gezondheidscentrum Plato om zo een specifiek trainingstraject voor u samen te stellen. Is het nodig dat u eerst behandeld wordt dan wordt hiervoor een behandelplan samengesteld.

Zodra het geadviseerde plan met u besproken is, kan er worden begonnen met het begeleidingstraject. Tijdens dit traject wordt er iedere week een speciaal op maat gemaakt programma samengesteld, waarbij terugkoppeling uit de voorgaande weken wordt verwerkt.

Gedurende het begeleidingstraject zult u de lichamelijke verbeteringen gaan merken. Wanneer het hele traject is doorlopen, wordt er nogmaals een bewegingsanalyse afgenomen waardoor u de verbeteringen via gemaakte foto’s zelf kunt zien. Als laatste volgt een afrondend gesprek waarbij u advies krijgt over hoe u verder zou kunnen gaan. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met Fred Bond, 0644117017. Of kijk op www.handss.nl 
 

Je goed voelen in een gezond lichaam
Lid worden