Ongeveer 3,5 miljoen volwassenen in Nederland hebben te kampen met overgewicht. Omdat afvallen niet altijd even makkelijk is, kunt u bij Plato onder deskundige leiding middels speciefieke training en voedingsadvies verantwoord afvallen. Hongerdiëten met vaak het jojo-effect als gevolg blijken op termijn niet te werken. Daarom staat bij Plato effectief en verantwoord afslanken voorop. Dit kan alleen door een juiste combinatie van gericht bewegen en een gebalanceerde voeding.

Onder de deskundige leiding van diverse fitness- en personal trainers kan de deelnemer doelgericht afvallen. Onze trainers stellen een specifiek trainingsprogramma samen gericht op optimale vetverbranding en een langdurig resultaat.

De trainingen bestaan uit een aantal specifieke groepslessen of individuele lessen, desgewenste vetmetingen, voedingsadviezen en vrije trainingen op de cardio- en Kinesisapparatuur. De afslank lessen zijn met name gericht op optimale vetbranding. Deze lessen duren een uur. De reden hiervoor is dat het van belang is dat een les langer duurt dan 30 minuten. Dit omdat uit onderzoek is gebleken dat men gemiddeld na 30 minuten pas vet gaat verbranden. Om optimaal vet te kunnen verbranden, moeten eerst de koolhydraten (suikers) worden opgebruikt. Dit gebeurt in het eerste half uur. In het tweede half uur vindt dan de vetverbranding plaats. Naast dit specifieke lesuur wordt geadviseerd om nog minimaal twee keer per week een uur cardio- en Kinesistraining te doen.

De cardiotraining (fiets, step, loopband, etc) is met name bedoeld voor verbetering van de algemene conditie en voor het verbranden van calorieën (vetverbranding). Daarnaast krijgt u uitleg over het versterken van uw hart- en longfuncties waardoor u nog effectiever vet kunt verbranden.

De Kinesistraining bestaat uit krachtoefeningen van specifieke gebieden, zoals de buik, de billen, de dijen en de benen, waardoor niet alleen de vetverbranding op de cardio-apparaten efficiënter verloopt, maar ook een verbetering van het figuur plaatsvindt. 

U kunt het hele jaar door op een door u gewenst tijdstip beginnen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerk(st)ers.

Samen afvallen bij Plato is altijd resultaatgericht, makkelijker en wel zo gezellig!

Je goed voelen in een gezond lichaam
Lid worden