"De zonnebank als nieuwe manier van ontspannen ......... u ervaart het bij  Plato."

Snel en zorgeloos een lekker gezond kleurtje krijgen? Daarvoor stapt u natuurlijk binnen bij de Zonnestudio van Plato waar de professionele Sunvision zonnebanken garant staan voor veilig bruinen en je in een plezierige ambiance kunt vertrouwen op een topklasse behandeling.

Veel landen, met name zuidelijke landen, kennen al lange tijd een zonnecultuur. Juist in deze landen  waar de zon veelvuldig schijnt, gaan de mensen graag naar de  zonnestudio.

De mensen daar kiezen ervoor om niet op het  overvolle, warme strand te gaan liggen maar om heerlijk te  ontspannen en in alle rust en koelte te genieten van de zonnebank.

Het bezoek aan de zonnestudio is daar inmiddels uitgegroeid tot  een sociaal gebruik waarbij de aprés-soleil net zo belangrijk is als het zonnen zelf. 

Zonnen hoort bij de lifestyle van mensen. Deze zoncultuur uit het  zuiden is ook steeds meer in Nederland aan het ontstaan. Mensen  zijn meer en meer op zoek naar manieren van ontspanning: geoorloofd ontsnappen aan de drukte en hectiek van het dagelijkse bestaan.

Gezondheidscentrum Plato speelt in op de hedendaagse lifestyle trend waarbij ontspanning, genieten en zorg en aandacht voor lichaam en geest centraal staan. Het bezoek aan onze zonnestudio past heel goed in deze trend. Het concept van de Plato zonnestudio bestaat uit een unieke luxe en rustgevende stijl en uitstraling, gecombineerd met kwaliteit, professionaliteit en service. In de praktijk komt dit neer op de keuze voor de meest moderne, hoogwaardige apparatuur en uitstekende begeleiding door onze medewerk(st)ers.

Zonneadvies
Plato neemt zonnen serieus. Onze mederwerk(st)ers hebben een basisopleiding zodat ze u zo optimaal mogelijk kunnen adviseren. Bij Plato vinden we het belangrijk dat u een persoonlijk zonneadvies krijgt. Daarom wordt er bij uw eerste bezoek altijd een intake gehouden waarbij onze medewerk(st)er uw huidtype bepaalt met behulp van een vragenlijst. 

Welkom!
Wanneer u langs komt voor een bezoek komt u voor uw ontspanning. Daarom doen we er alles aan om u een welkom gevoel te geven. Zo kunt u gebruik maken van de leestafel, eventueel onder het genot van een kopje koffie of koele drank. Bovendien liggen er altijd schone handdoekjes voor u klaar. Voor een zonnesessie bij Plato kunt u gewoon binnen komen lopen (we zijn 7 dagen per week geopend!), maar u kunt ook reserveren.

Ervaar het zelf en onderga en ontpannende zonnekuur!

Je goed voelen in een gezond lichaam
Lid worden